Sonos S2 ülevaade ja ühilduvus

Sonos S2

20. märts 2020
tõlgitud artikkel “Sonos S2 overview and compatibility

Sonos S2 – uus äpp toob kõrgema helikvaliteedi!

Käesoleva aasta (2020) juunis on tulemas Sonos S2, uus äpp ja operatsioonisüsteem, mis toob Sonos omanikeni uue kasutajakogemuse. S2 toob kasutajani kõrgema helikvaliteedi nii muusika armastajatele kui filmide fännidele.

Enamus Sonos tooted on ühilduvad S2 uue versiooniga kuid kui mõni sinu vanematest toodetest ei ühildu uue, Sonos S2, äpiga saad oma Sonos tooteid edukalt edasi kasutada. Selleks ei pea sa midagi muud tegema kui ühel uuendama olemasolevat äppi. Sellest teavitab sind õiel ajal olemasolev äpp, mis tulevikus nimetatakse ümber Sonos S1 nimega.

Mõned vanemad Sonos tooted (varasemalt viidatud kui “legacy” tooted) ei toeta S2 uusi võimalusi kuna nende mälu (memory) ja riistvara võimekus on piiratud.

Kui omad vanemat Sonos tooteid, mis ei ole ühilduv uue, S2, äpiga saad kasutada oma süsteemi samamoodi nagu teed seda täna. Sinu jaoks ei muutu selles osas midagi.

S2 KKK – Korduma Kippuvad Küsimused

Millised tooted ühilduvad uue S2 äpiga?

Play:1
Play:3
Play:5 (Gen 2)
Playbase
Playbar
Connect (Gen 2)
Connect:Amp (Gen 2)
One (Gen 1)

Sub (Gen 1)
Sub (Gen 2)

+ New features
+ Future products

Millised tooted ei ühildu uue S2 äpiga?

Zone Players
CR200
Bridge
Connect (Gen 1)
Connect:Amp (Gen 1)
Play:5 (Gen 1)

Kas pean midagi tegema?

Ei pea. Kui sul on tooted, mis ei ühildu uue, S2 äpiga, saad kasutada praegu kasutusel olevat äppi samamoodi ka edaspidi. Praegu kasutusel olev äpp nimetatakse ümber Sonos S1 Controller nimega ja kõik funktsioonid mida täna kasutad jäävad samaks. Kui olemasolev äpp teavitab, et on olemas uuendus siis vajuta lihtsalt uuenduse kinnituseks confirm! Kui aga kõik sinu tooted toetavad S2 uut äppi, soovitame, et uuendaksid uuele äpile, et hakata kasutama uusi funktsioone ja veelgi paremat kvaliteeti.

Kui jään kasutama praegust äpi versiooni (S1 Controller app), kas saan hakata kasutama uusi funktsioone?

Praeguse äpi kasutamisega ei muutu sinu igapäevases kogemuses midagi. Jääd Sonos kõlareid kasutama samamoodi nagu seda teed täna. Uued funktsioonid on aga omased ainult S2 ühilduvatele seadmetele. Ka olemasolevale S1 versioonile tehakse uuendusi ning teavitatakse sellest ka kasutajaid. Sonos jätkab koostööd muusikat striimivate partneritega (sh. Amazon Alexa, Google Assistant jt), et tagada ka edaspidine kvaliteetne kasutaja kogemus. Tehnoloogiad arenevad ja kuniks vanemad Sonos tooted on piisava tehnilise võimekusega tagamaks probleemideta töö võivad kasutajad olla mureta. Kui peaks midagi uut selles vallas tekkima anname sellest koheselt teada.
 

Kas Sonos lõpetab vanemate toodete toetamise?

Ei. Saad muretult kasutada vanemaid tooteid S1 Controller äpiga. S1 Controller äpp saab aeg-ajalt vigade-parandusi ja turvalisuse uuendusi kuid nendega ei kaasne uute funktsioonide lisamisi.


Reklaam:

SONOS MOVE

Ilmselt maailma parim kaasaskantav juhtmevaba kõlar.
Wifi +Bluetooth. Ühe laadimisega 9+ tundi
Täisväärtuslik multiruum kõlar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *